Infektuar: 1032
Shëruar: 789
Vdekur: 29
Adem Jashari i Ri me një foto që na e kujton pamjen ikonike të Heroit Adem Jashari

Adem Jashari i Ri me një foto që na e kujton pamjen ikonike të Heroit Adem Jashari

Aktuale February 20, 2020 - 07:48

Adem Jashari mbanë emrin i riu i familjes Jashari i cili tashmë është 17 vjeçar. Ai ka trashëguar emrin e gjyshit të tij, komandantit legjendar Adem Jasharit.

I njohur për të gjithë si Ademi i ri përmes një fotoje na ka kujtuar  komandantin  legjendar Adem Jasharin.

Ademi i ri ka publikuar dy foto, ku në njërin shihet Adem Jashari me një motoçikletë shumë vite më parë, dhe foton tjetër me të njëjtin pozicion edhe Ademi i ri, përcjell Periskopi.

Image

Image