Supremja refuzon Bekim Jasharin

Supremja refuzon Bekim Jasharin

Zgjedhjet Lokale 2021 October 25, 2021 - 13:53

Gjykata Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Listës së Pavarur të Bekim Jasharit, që ishte ankuar ndaj një vendimi të PZAP-it.

“Refuzohet si e pabazuar ankesa e subjektit politik Lista e Pavarur Bekim Jashari, me seli në Skenderaj, e paraqitur kundër vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa Anr. 673/2021, Anr. 674/2021, Anr. 675/2021, Anr. 676/2021, Anr. 678/2021, Anr. 679/2021 të gjitha të datës 20.10.2021, Anr. 671/2021, Anr. 672/2021 dhe 680/2021”, thuhet në vendimin e Supremes, transmeton Zeri.info.

Vendimi i plotë i Gjykatës Supreme:

Image