Ish-ministri i drejtësisë humbi mbi 5 mijë vota në zgjedhjet e fundit

Ish-ministri i drejtësisë humbi mbi 5 mijë vota në zgjedhjet e fundit

Zgjedhjet 2021 March 10, 2021 - 11:16

Është publikuar një infografikë ku shihet rritja dhe rëniet e votave të deputetëve të Kosovës nga zgjedhjet e 2019-tës.

Ish ministri  i drejtësisë, Abelard Tahiri, ka pësuar rënie të votave në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Për dallim nga 2019 Abelard Tahiri kishte, 14,726 vota, në këto zgjedhje ai ka arritur të ketë vetëm 9,365 vota.

Tahiri në këto zgjedhje ka humbur 5,361 vota.

Ai radhitet si deputeti i dhjetë i cili ka pasur rënie në votat.

Më poshtë keni infografikën e publikuar nga KDI-ja.

Image