Në orën 18:00 fillon numërimi i votave me kusht

Në orën 18:00 fillon numërimi i votave me kusht

Zgjedhjet 2021 February 28, 2021 - 15:29

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve fillon procesi i numërimit të votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta.

Procesi do të fillojë në ora 18:00./Zëri