Nga mbi 550 vendvotime, deri tani janë numëruar 268

Nga mbi 550 vendvotime, deri tani janë numëruar 268

Zgjedhjet 2021 February 25, 2021 - 17:06

Në Qedren e Numërimit dhe Rezultateve (QNR), po vazhdon rinumërimi i 552 vendvotimeve.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka bërë të ditur për “Zërin” se deri tani janë numëruar 268 venvotime.

“Deri në orën 16 të ditës së sotme janë rinumëruar 268 kuti të votimit (vendvotime) nga 552 sa është numri i përgjithshëm që duhet të rinumërohen me vendim të KQZ-së”, ka bërë të ditur Elezi./Zëri