Këta janë aktorët më të paguar turk të të gjitha kohërave!

Këta janë aktorët më të paguar turk të të gjitha kohërave!

Showbiz tetor 22, 2018 - 10:16
Lexoni lajmet e fundit nga bota!

Në krye të kesaj liste është Halit Ergenc me rolin e tij Vatanim Sensin. Aktori i cili njihet në Shqipëri me rolin e Sulltan Sulejmanit kryeson këtë list me shumën 44 milionë lira për seri.Image

Ndërsa në vend të dytë renditen tre aktor, Tuba Buyukustun dhe Kivanc Tatlitug në serialin e tyre më të ri Cesur ve Guzel aktorët marrin shumen e 42 milionë lira për seri. Seriali i tyre do të transmetohet së shpejti në Tv Klan. Aktorët njihen per rolet e tyre si Elif dhe Kuzey e shumë role tv tjerë.Image

Gjithashtu këtë shumë parash ka marrë edhe Kenan Imirzalëoëlu në seriali Karadayi. Aktori u bë i famshëm me rolin e Ezel, shumë i pëlqyer nga publiku shiqiptar.Image

Në vend të tretë me shumën prej 38 milionë lira ndodhet aktori Ozcan Deniz në serialin Istanbullu Gellin. Aktorin e njohim me rolin e tij në serialin Një pjesë e imja si Kahraman.Image

Në vend të katër ndodhet aktorja Serenay Sarikaya në seriali më të ri të Ay yapim, “Engin Altan Duzyatan” dhe aktorët në serialin i cili po transmetohet në Shqiperi “Drillis: Ertugrul” që paguhen 32 milionë lira për episod.Image

Në vend të pestë ndodhet aktori Tolgahan Sayisman me shumën 31 milionë lira për episod. Aktori është martuar me aktoren shqipetare Almeda Abazi dhe e njohim si Jigit.Image

Në vend të gjashtë ndodhet aktorja Beren Saat me shumën prej 29 milionë lira për episod në serialin “Kosem”, i cili do të transmetohet së shpejti në Tv Klan ndërkohë qv jemi duke e ndjekur në Intikam në Klan.Image

Në vend të shtatë ndodhet Berguzal Korel, bashkëshortja e Halit Ergenc e cila paguhet me shumën prej 26 milion lira për episod në serialin ku luajnë sëbashku Vatanim Sensin.Image

Gjithashtu këtë shumë merrë edhe aktori Kerem Bursin në serialin Bu Sehir Arkadan Gelecek.Image

Në vend të tetë ndodhen aktorët Vahid Percim dhe Cansu Dere me serialin Anne, ku marrin shumën prej 22 milionë lira për episod. Kjo e fundit njihet për rolin e Ejshan tek seriali Ezel.Image 

Image

Në vend të nëntë është aktorja Meyrem Uzerli me shumën prej 21 milionë lira për episod në serialin “Az ejszaka kiralynoje”Image

Dhe në vend të fundit ndodhet Gylseren interpretuar nga aktorja e bukur turke Nurgül Yeëilçay e cila paguhet me 20 milionë lira ne serialin Kosem.

Image