Fotografi e rrallë e motrave Ismaili me Ibrahim Rugovën, kur ishin të vogla ato!

Fotografi e rrallë e motrave Ismaili me Ibrahim Rugovën, kur ishin të vogla ato!

Showbiz shtator 14, 2018 - 22:48
Lexo tjera detaje

Babai i këngëtares Adelina Ismaili Rexhep Ismaili ka publikuar një fotografi të rrallë të vajzave të tij bashkë me ish-presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova, shkruan "Zëri.Info".

Në këtë fotografi Adelina bashkë me motrat Zanfinën dhe Emën, shihen përkrah Rugovës.

Vërehet aq shumë ndryshimi i tyre nga fëmijëria me tani.

Image