A keni marrë një ftesë për ‘fytyrën e re’ në Facebook? Ja cfare ndodh nëse klikoni mbi të

A keni marrë një ftesë për ‘fytyrën e re’ në Facebook? Ja cfare ndodh nëse klikoni mbi të

Auto&Tech March 23, 2020 - 10:59

Shumë prej jush në Facebook me siguri keni hasur në një njoftim pranë majës duke thënë se jeni "i ftuar në një Facebook të ri", transmeton Zeri.info.

Nëse keni qenë në ankth për të pranuar po jo ftesën - jeni i lirë ta bëni këtë pasi është dizajni i ri i Facebook që gjithashtu ju jep një mundësi të modës së errët.

Përveç mënyrës së errët, shumica do të jenë të kënaqur të shohin që përmbajtja ngarkohet shumë më shpejt në modelin e ri.

Facebook tha se dizajni i ri është krijuar për të lejuar përdoruesit të gjejnë shpejt atë që kërkojnë.

Gjithashtu, dizajni është përshtatur për ta bërë më të lehtë hyrjen dhe postimin në grupet në Facebook, kështu që nuk do të keni më nevojë ta lini "lajmin tuaj" për të postuar diçka në një grup në Facebook.

Duke pasur parasysh situatën në botë kur njerëzit janë të ftuar të kalojnë ditët në shtëpitë e tyre, me të vërtetë ky ndryshim nuk mund të kishte ardhur në një kohë më të mirë./ ZERI