‘Nga e premtja e kam familjen pa bukë, veç vetëvrasja më ka mbetur’ (VIDEO)

‘Nga e premtja e kam familjen pa bukë, veç vetëvrasja më ka mbetur’ (VIDEO)

Aktuale maj 14, 2018 - 11:52
'Kërcënon' qytetari

Sot në lidhjen direkte të televizionit 7 në "Express Morning", ka ndodhur një ngjarje jo fort e zakonshme dhe ndryshe nga lidhjet që jemi mësuar t'i shohim çdo ditë në emision.

Pyetja drejtuar qytetarëve për sot ishte se nëse ishin të vetëdijshëm që java e dytë e muajit maj, konkretisht data 13, njihet si Dita e Nënës, por që ndryshon nga vendi në vend, aty gazetari Ardian Gashi hasi në një zotëri i cili nuk ishte i gatshëm të përgjigjej në këtë pyetje dhe vijoi duke treguar hallin e tij.

Quhej Hamdi Aliu.

Ai për Televizionin 7 tha që një përmbarues privat i ka ndërprerë të ardhurat të cilat mbahej familja e tij, ai i përlotur rrëfen më tej storien dhe duke akuzuar Qeverinë e Kosovës ai kërcënoi me vetëvrasje.

“Po dëgjojmë raste të ndryshme ku njerëzit në Kosovë po kryejnë vetëvrasje një gjë të tillë po na detyron ky vend ta bëjmë”, u shpreh ndër të tjera ai.