Ja kur do të sanohen gropat e rrugëve të Prishtinës

Ja kur do të sanohen gropat e rrugëve të Prishtinës

Aktuale mars 17, 2018 - 19:15
Lexo detajet

Për shkak të ngarkesës së madhe dhe komunikacionit të dendur rrugët në kryeqytet nuk janë në gjendje të mirë.

Madje gropa ka edhe nëpër rrugët që krejt vonë janë shtruar, ose riparuar.

Ka me qindra gropa nëpër rrugët e Prishtinës, por gropat e shumta pritet të sanohen në qershor të këtij viti. /Klankosova/