Jevtiq ka marrë garanci se s’do ketë trazira në Kosovë pasi të fillojë punën Specialja

Jevtiq ka marrë garanci se s’do ketë trazira në Kosovë pasi të fillojë punën Specialja

Aktuale janar 13, 2018 - 10:56

Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtiq, ka thënë se mesazhi i qartë i bashkësisë ndërkombëtare është se Gjykata Speciale nuk duhet të zhbëhet.

Ai ka deklaruar se i është dhënë garanci nga komandanti i KFOR-it dhe kolegët e qeverisë se nuk do të ketë trazira dhe sulme ndaj serbëve kur të fillojnë paditë e para, njofton Klan Kosova.

Jevtiq ka pohuar se nuk do të befasohej nëse javën e ardhshme do të tentohet përsëri të shfuqizohet Gjykata Speciale.