Sport

Spanja e humb Evropianin shkaku i Kosovës!

Spanja e humb Evropianin shkaku i Kosovës!
23 prill 2018 • 10 : 27

Kjo është arsyeja...

Spanja e ka humbur të drejtën e organizimit të Kampionatit Evropian të Peshëngritjes për juniorë dhe U-23 për shkak të kundërshtimit të saj ndaj Pavarësisë së Kosovës, shkruan zeri.info.

Në fakt, Qeveria e Spanjës ka refuzuar t’i pajisë peshëngritësit kosovarë më viza, për të marrë pjesë në Evropianin e juniorëve dhe U-23, i cili ishte paraparë të zhvillohej në La Coruna.

Spanja është njëri prej pesë vendeve nga Bashkimi Evropian që nuk e njeh pavarësinë e Kosovës. /Zëri/

Image

© zëri.info