Ekonomia

Këto janë vendet që do të kenë reduktime të rrymës

Këto janë vendet që do të kenë reduktime të rrymës
10 gusht 2017 • 16 : 42

KEDS ka njoftuar për vendet që do të mbesin pa energji elektrike gjatë ditëve në vijim, transmeton Express

Komunikata e plotë:

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 12.08.2017  në  NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Arbana(Kodi: 30000001) prej orës 09:30 deri në ora 12:30.        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i largpërçuesit.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.Më 13.08.2017  në  NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të shkyçet:

·         TR-3 110/10 kV Prizreni 1(Kodi: 300) prej orës 05:00 deri në ora 13:00.        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e re, Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana; rrugët: Zona e Pashtrikut, Sarajeva,  Lika, Ferizaj, Carraleva, Besnik Kastrati, Ohri, Bije Vokshi, Vetim Shala, Ali Hadri, Isa Boletini, Mihail Grameno, Jakup Ferri, Gjon Serreqi, Bedrush Qollaku, Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor, Ortakoll II, Abc-plast, Adnan Sh.pk. Dualos, Shpk Getoari, Vertigo, DPZ.Medina,-1, Ing Biro,K.f.Getoari, Liria mat ndertimor, Ntsh.Europrinty-2, Nsh/Liria-Prizren, Prizren Graf, Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym, Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II, Fabrika e Duhanit Neë Aromatic, Eurofood, Valvis dhe  Abi (Pemtaria).

Arsyeja e ndërprerjes: Projekt sendërtimi i SCADA-s.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 13.08.2017  në  NS 110/35/10kV Ferizaj do të shkyçet:

·         TR-3 110/10 kV Ferizaj 1(Kodi: 400) prej orës 05:00 deri në ora 13:00.        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë); rrugët: Rexhep Bislimi, Hasan Prishtina, Pylltaria, grupi i Bizneseve, Rexhep Bislimi, Hasan Prishtina, Pylltaria, Varoshi, Kisha Katolike, vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re, Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekt sendertimi i SCADA.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 13.08.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bizneset (Kodi :82000020) prej orës 11:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 19 konsumatorë komercial - Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.493 Hasan Prishtina,  Rr.539 Haxhi Zeka,  Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.551 Edit Durham, fshati Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e trafostacionit të ri.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 12.08.2017 në NS 110/10 kV Dardana do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Industriali (Kodi:62000015)  prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi-Topanicë, Kek 35/10 kV, Lindi Petroll, Frita, Borovct, Brickosi, Dogana, Ismet Canaj, Landi, Seperacioni Tali, Muharremi Petrol, Birraria-Hugos, Fabrika e bllokave, Fama Petroll etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 13.08.2017 në NS 35/10kV Klina do te  të ndërprehet:

·          Dalja 10kV Zajmi (Kodi:52056004) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë.

 Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi i ndarësit linjor dhe ndërrimi i 2 shtyllave në tensionin e mesëm në Grabonicë.

© zëri.info