Shpallje, 30.11.2021

Shpallje, 30.11.2021

Shpallje November 30, 2021 - 10:20

Arsim Bytyçi shpall të pavlefshme certifikatën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Rabie Duriqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.

Elbasan Krasniqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit “Genie Genie”, me nr. 811415414, Lipjan.

Besart Uka shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHMP “Adem Gllavica”.

Besart Uka shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I-V dhe VI-IX të SHFMU “Emin Duraku”, Banull.

Egezon Sopa shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Zaim Luma shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Ardian Merovci shpall të pavlefshme diplomën e SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.

Premtim Toverlani shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore “Pavarësia”, Prishtinë.

Fitim Sahiti shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Bajram Curri”.

Fitim Sahiti shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I, II, III, IV dhe diplomën, SHM “Hivzi Sylejmani”, Fushë Kosovë.

Haxhere Ramadani shpall të pavlefshme certifikatën e pikëve, TMSH Shkolla e Mesme e Kompetencave, Ferizaj.

Leonora Haliti shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, shkolla fillore “Abetarja”, Softaj.

Vaid Tahiri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810085341, SHPK “Vaidi-Bau”.

Elton Sadiku shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811439068, SHPK “White Select”.

Izair Aliovski shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811505778, “Eurobesa”, SHPK

Enis Nebiu shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811049677, “Queens” SHPK.

Ardiana Veseli shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Valdet Fejzullahu shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Blerim Bytyqi shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Laurent Hasani shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI – IX të SHFMU “Rasim Kiçina”, Drenas.

Vezir Bajrami shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Bajram Curri”, Nekoc.

Albert Bujupi shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Shpejtim Mala shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Rasim Kiçina”, Drenas.

Meriton Rexhepi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, Drenas.

Adnan Kuka shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU "Idriz Seferi", Kaçanik.

“CGE 2021” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811859068, Prizren.

Besnik Dacaj shpall të pavlefshme dëftesat e klasave l - V dhe VI – IX, SHFMU “Mit’hat Frashëri”, Krajk.

Besnik Dacaj shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatën dhe diplomën, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Gjonaj.

Artan Dacaj shpall të pavlefshme dëftesat e klasave I - V dhe VI – IX, SHFMU “Mit’hat Frashëri”, Krajk.

Besiha Bajrami shpall të pavlefshme dëftesën e klasave XI, SHMLM “Luciano Motroni”, Prizren.

Bajram Arifi shpall të pavlefshme diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Zgjim Lokaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X të SHMT “Tafil Kasumi”, Deçan.

Zgjim Lokaj shpall të pavlefshme dëftesat e klasave XI, XII të SHME “Gjin Gazulli”, Prishtinë.

Flamur Kika shpall të pavlefshme diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Arsim Osmani shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Rushit Lubovci shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Zejnie Gollopeni shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Flamuri i Arbrit”, Reshtan.

Xhavit Muqaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Naser Haxhaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Visar Basha shpall të pavlefshëm numrin fiskal 600608478, Barnatorja e Qytetit - V.S., Suharekë.

Liridon Muharremaj shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Migjeni”, Gjinoc.

Sejdi Kolgeci shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.