Mundësi punësimi në Eurokoha

Mundësi punësimi në Eurokoha

Shpallje February 01, 2024 - 16:50

Kompania Eurokoha ka hapur konkurs për tri vende të lira pune për agjente të shitjes.

Të gjithë ata që duan të marrin pjesë në këtë konkurs, detajet mund t’i gjejnë më poshtë.

Konkursi është i hapur deri më 11 shkurt:

Eurokoha shpallë konkurs: Agjente e shitjes / Travel agjent
(3 pozita të hapura)


Detyrat kryesore:

• Promovon produktet e kompanisë dhe krijon shitje direkte.
• Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre.
• Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen.
• Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime në grup.

Kualifikimi:

• Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në kategorinë e turizmit;
• Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi;
• Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative;
• Njohuri të Gjuhës angleze;
• Të ketë aftësi në programet kompjuterike (MS Office);
• Të posedojë aftësi organizimi ndërpersonale dhe të punës ekipore;

Konkursi mbetet i hapur deri më datën: 11 shkurt

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në, në e-mail: [email protected]

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.