Shpallje - banesë me qira, 14.06.2021

Shpallje - banesë me qira, 14.06.2021

Shpallje June 14, 2021 - 10:06

Lëshoj banesën me qira, e re, 60 m², gjendet te ish-“Sllovenia e Sportit”, kati II dhe përbëhet nga salloni me kuzhinë, dhoma e gjumit, korridori, tarraca dhe banja. Ka ngrohje, TV kabllovik. Çmimi 220 euro. Nr. i telefonit: 049 305 310.

*********

Qlirim Zejnullahu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-5 dhe 6-9, shkolla fillore “Dituria”, Dardani.

Enisa Maliqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Altin Tahiri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Jasmine Shabani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Marigona Zeqiri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Albert Omuri shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj.

Driton Selimi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12, diplomën dhe certifikatën e pikëve, TMSH SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Elona Jashari shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Rina Buzhala shpall të pavlefshme diplomën, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Gentijana Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Festim Haziri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811337928, Ferizaj.

Blend Sejdiu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Visar Fazliu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Hasan Brahimi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Elda Alidema shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Erdonit Rrahmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Diamant Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Albiona Rysha shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Amir Koxha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Shefket Murati shpall të pavlefshme certifikatën e nivelit 3, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Drita Demiri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Osman Shaqiri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12, certifikatën e pikëve TMSH dhe diplomën, SHME “Naim Frashëri”, Shtime.

Lutfije Karaliu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Pesë Dëshmorët e UÇK-së”, Pleshin.

Mehmeti Qerimi shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Zejnullah Zymberi shpall të pavlefshme diplomën e shkollës normale, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Selvete Baftiu shpall të pavlefshme diplomën e shkollës normale, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Blerton Ademaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Genta Avdiu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Aulona Miftari shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Artea Heta shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Qendrim Qalaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Vjola Kremzi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Linda Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Jeronim de Rada”, Ferizaj.

Qendrim Qelaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Ylli Shehu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Flamur Alia shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 11 dhe diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Mertezan Osmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Nazmi Osmani”, Elezaj.

Erblima Salihu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Leridone Nrecaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla Fillore “Jeronim de Rada”, Ferizaj.

Liridon Imeri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Shpemd Sallahu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12, 13, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Djellona Rexha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Anita Jaha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Brendis Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Mitat Misini shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70554305, NTSH “Boutique Nita”.

Lumni Jashari & Imer Iboshi shpallin të pavlefshme certifikatën e biznesit “Hidroinstal y & l.o.p” me nr. 811071103.

Gent Derguti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr Shaban Hashani”, Ferizaj.

Benet Behluli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMGJ “Dr. Shaban Hashani”, Ferizaj.

Egzon Selmani shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Naim Frashëri”, Shtime.

Daut Kabashi shpall të pavlefshme diplomën, UP “Hasan Prishtina”, Ferizaj.

Isuf Islami shpall të pavlefshme diplomën SHMEJ "Hoxhë Kadri Prishtina",Prishtinë.

“General Building Services” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 71281884 dhe certifikatën e TVSH me numër: 330324351, Prishtinë

NTP “Blakqori Comerce” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70032278, Prishtinë.