Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
Shpallje, 31.03.2021

Shpallje, 31.03.2021

Shpallje March 31, 2021 - 09:50

Bletim Pervizaj shpall të pavlefshme certifikatën për furrtar, QAP, Prishtinë.

Mirjeta Gashi shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Hysni Zajmi”, Gjakovë.

Salih Krenzi shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Adem Gllavica”.

Lumnije Bahtiri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, DP “Besa”, me nrb. 70405703, Lipjan.

Dren Ibrahimi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. unik 810024638, Lipjan.

Blerim Salihu shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, NTSH “B.S. Salihu”, Lipjan.

Elvir Gashi shpall të pavlefshme dëftesat e klasave X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Zylfi Xheladini shpall të pavlefshme katër dëftesa, certifikatën dhe diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Drilon Sahiti shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Dëshmorët e Kombit”, prej klasës I –IX, Viti.

Arber Hajrullahu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës Xl dhe diplomën e SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.

Basri Bleta shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810070269.

Gjyzide Haziri shpall të pavlefshme dëftesën e vitit 1, 2, 3, 4 dhe diplomën SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Gjyzide Haziri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Besim Rexhepi”, Komogllavë.

Arber Ramusholli shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Astrit Avdiu shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Arton Selimi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Naim Frashëri”, Zazkok.

Naim Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Qendrim Meha shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Besart Isufi shpall të pavlefshme dëftesat e klasave 1 - 5 të SHF “Emin Duraku”, Prishtinë.

Ibush Termkolli shpall të pavlefshme diplomën e QSHT “Nikolla Teslla”, Obiliq.

Gani Bala shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Nikolla Teslla”, Obiliq.

Emin Bala shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Nikolla Teslla”, Obiliq.

Tefik Dashi shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj.

Miftar Ramaj shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Shotë Galica”, në Abri të Epërme.

Kastriot Zogaj shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Besarta Morina shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Myrvete Mexhuani shpall të pavlefshme diplomën e SHMM "Dr. Ali Sokoli", Prishtinë.

Rexhmi Hyseni shpall të pavlefshmePrishtinë e SHMP  "Jonuz Zejnullahu", Viti.