Infektuar: 102742
Shëruar: 89141
Vdekur: 2105
Shpallje, 01.03.2021

Shpallje, 01.03.2021

Shpallje March 01, 2021 - 10:05

 

 

Sahadete Loku-Malsiu shpall të pavlefshme dëftesat e SHFMU “Naim Frashëri”, Kotlinë - Kaçanik.

“Botlle Cap” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70689758, Prishtinë.

Ardita Namani shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Dardania”, Prishtinë.

Adelina Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X të SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Labinot Zogaj shpall të pavlefshme dëftesën nëntëvjeçare, SHF “Dituria”, Samadraxhë.

Hasan Gjesha shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Skender Luarasi”, Suharekë.

Bashkim Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Skender Luarasi”, Suharekë.

Petrit Helshani shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. fiskal 811277038, Suharekë.

Arlinda Elshani Kadolli shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Pajazit Krasniqi shpall të pavlefshëm nr. fiskal 600485280, “Krasniqi” SHPK, Studençan.

Nebih Hamiti shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Gëzim Kqira shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatën dhe diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

SUR “Sahara” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 71169588, Prizren.

Valon Gashi shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatën, diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Ragip Berisha shpall të pavlefshme diplomën e SHMLP “Ismail Dumoshi”, Obiliq.

Berat Brajshori shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “28 Nëntori”, Prishtinë.

Arbenita Shabiu shpall të pavlefshme dëftesat e klasës 10, 11, 12, 13, si dhe diplomën e SHMP “Jonuz Zejnullahu”, Viti.

Melihate Terziu shpall të pavlefshme dëftesat e klasës 10, 11, 12, 13, si dhe diplomën e shkollës së mesme “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Filjip Dokiqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Ndre Mjeda”, prej klasës I-VIII, Kabash.

Donjeta Ballabani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I-IX të SHFMU “Skënderbeu”, Kraisht – Lipjan.

Zanfina Kyçyku shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit “Studio Zanfina” SHPK, me numër 810078106.

Kemal Jaha shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit të NNZ “Panorama”, me numër 80348738.