Donna Dafi publikon këngën e saj të parë gjermane “Yas Bitch”

Donna Dafi publikon këngën e saj të parë gjermane “Yas Bitch”

Showbiz June 24, 2022 - 22:15

Me "Yas Bitch" Donna Dafi publikon këngën e saj të parë gjermane dhe si e veçantë ka përfshirë zërin e gjyshes së saj shqiptare në produksion! Kantautorja e re ka kaluar tre vitet e fundit në studio në mbarë botën, duke punuar me producentë vendas dhe ndërkombëtarë në Los Angeles, Stokholm, Berlin dhe Shtutgart.

Në fund të vitit të kaluar u mor vendimi që tash e tutje të performojmë edhe në gjermanisht. Videoja e Yas Bitch është xhiruar në Kosovë, në atdheun e babait të saj, si dhe skenat me gjyshen e saj, të cilën ajo e quan me dashuri Dadush, janë krenaria që në fillim të videos. Donna Dafi është si muzika e saj: shumëngjyrëshe, e zhurmshme, e drejtpërdrejtë dhe pak më e egër se pjesa tjetër. Videoklipi i këngës do të shfaqet gjithashtu premierë të premten, më 24 qershor 2022!

Me këngën e saj debutuese "Shot calling" Donna Dafi zuri vendin e tretë në video-listën zvicerane të MTV në vitin 2017, përfundoi me sukses studimet e arkitekturës në 2019 dhe në të njëjtën kohë punoi në tingullin e saj të njohur si artiste. Këngëtarja e talentuar, e cila ka një sfond absolutisht ndërkombëtar me rrënjët e saj gjermano-kosovare-nigeriane, është gati të pushtojë fansa të rinj me zërin e saj të thellë dhe të ashpër. Gjyshi i Donna Dafit, i cili ishte një mbret popullor fisnor në Afrikë, padyshim që e shpiu atë në fronin muzikor.

„YAS BITCH“ këtu mund të shkarkoni: https://m.youtube.com/watch?v=uxqpocpOB6E

 

Image

Image

Image

Image

Image