Modelet të cilat u paguan 1.3 milion dollarë vetëm për një prerje shiriti

Modelet të cilat u paguan 1.3 milion dollarë vetëm për një prerje shiriti

Showbiz korrik 19, 2018 - 10:24
Lexo për më shumë detaje

Janë dy modelet më të kërkuara e më të paguara në industrinë e marketingut, përcjell”Zeri.info”.

Gigi Hadid dhe Emily Ratajkowski jo vetëm qe kanë shijuar disa ditë pushimi në një ndër plazhet më të bukura të Greqisë, ato edhe janë paguar 1.3 milionë dollarë vetëm për një prerje të shiritit në një qendre tregtare në fshatin Namos,transmeton, “Zeri.info”.

Ceremonia e këtij eventi u ndoq nga mijëra njerëz përmes rrjetit online, ndërkohë që për t’a festuar hapjen u ftuan edhe personzhe të famshëm /ZERI/.