Një plak romantik si ky! E puth gruan ‘live’ në emision (Video)

Një plak romantik si ky! E puth gruan ‘live’ në emision (Video)

Showbiz mars 13, 2018 - 17:44

Një intervistë e realizuar më 8 mars, e që në Youtube dhe rrjete të tjera po qarkullon sot ka marrë vëmendjen për një arsye.

Të ftuar përveç ish- Missit të Shqipërisë ishin edhe një çift i moshuar.

Ata folën për kohën e dikurshme dhe se si i kanë pritur festat atëherë, në veçanti 8 Marsin.

Duke qenë se gruaja tregonte se nuk ka pranuar ndonjë dhuratë nga burri i saj ai kishte zgjedhur t’ia dhuronte një trëndafil publikisht dhe jo vetëm kaq, edhe një puthje.

Për më shumë ndiqeni intervisten nga minuta 13:00.