Infektuar: 1047
Shëruar: 794
Vdekur: 30
Nike sjell atletet ‘Jesus’ të mbushura me ujë të shenjtë, shiten brenda 2 minutave

Nike sjell atletet ‘Jesus’ të mbushura me ujë të shenjtë, shiten brenda 2 minutave

Kuriozitete October 10, 2019 - 14:46
Detajet

Një ridizajnim i versonit të atleteve “Nike Air Max” të vitit 1997 të cilat përmbajnë ujë të shenjtë u shitën vetëm për pak minuta me vlerë prej 3 mijë dollarë.

Edicioni i limituar i këpucëve të Krishtit “Jesus Shoes”, janë lansuar nga kompania ” MSCHF ” me bazë në Bruklin të Amerikës, që i bëri ato me shenjën e Krishtit dhe më ujë të shenjtë.

Sipas, Fox News, atletet u shitën brenda shumë pak minutave, por mos u befasoi sepse të tilla ishin bërë vetëm 24 palë.

Në pjesën e poshtme shihet qartë këpucët të mbushura me ujë të shenjtë. Kreatorët e këtyre këpucëve shpjeguan se ujit të shenjtë iu është shtuar edhe ngjyrë.

Në njërën anë të këtyre atleteve është e shkruar fjala ” ‘MT.14:25″ që i referohet një fragment nga Bibla që përshkruan një Jezusin duke ecur në ujë. 

Image 
Image