Piloti i propozon të dashurës së tij stjuardese për martesë teksa ishin duke fluturuar mbi re

Piloti i propozon të dashurës së tij stjuardese për martesë teksa ishin duke fluturuar mbi re

Kuriozitete April 27, 2024 - 18:34

Një pilot polak i propozoi të dashurës së tij stjuardesë gjatë një fluturimi nga Varshava në Krakov dhe ajo tha po.

“Ka një person shumë të veçantë në fluturimin e sotëm dhe shpresoj se ai nuk e pret atë që kam për të thënë. Zonja dhe zotërinj, rreth një vit e gjysmë më parë, në këtë punë, takova personin më të mrekullueshëm që më ndryshoi plotësisht jetën”, vazhdoi Hank.

“Ti je gjëja më e çmuar për mua. Ti je ëndrra ime më e madhe. Prandaj më duhet të të kërkoj një nder, dashuria ime. Do të martohesh me mua?”, tha piloti polak duke i buzëqeshur gruas së jetës së tij që ndodhej në anën tjetër të pistës.

Pas këtij propozimi, vajza vrapoi në krahët e pilotit. Video është shpërndarë nga kompania e fluturimit dhe ka marrë shumë pëlqime dhe komente duke i uruar çiftit jetë të lumtur.