Borë e verdhë në Kinë (VIDEO)

Borë e verdhë në Kinë (VIDEO)

Kuriozitete dhjetor 03, 2018 - 22:36
Lexo Detajet

Disa qytete në veri-perëndim të Kinës janë mbuluar me borë të verdhë, një pamje e rrallë e shkaktuar nga moti i ftohtë dhe ndotja e ajrit në rajon.

Video të filmuara nga banorët në rajonin e Xinjiang tregojnë borën e mbuluar edhe nga një shtresë e rërës dhe pluhurit, një fenomen i pazakontë për ta, transmeton lajmi.

Borë prej 10 deri në 20 cm është raportuar në kryeqytetin e rajonit Urumqi dhe në qytetet si Shihezi dhe Changji të shtunën.

">http://