Lista e librave më të shitur në New York Times

Lista e librave më të shitur në New York Times

Kuriozitete nëntor 12, 2018 - 13:55
Lista e librave më të shitur gjatë tetorit

Vetëm librat që marrin më së shumti vëmendje dhe që kanë arritur famë ndërkombëtare përfshihen në listen e librave të NewYork Times, transmeton Zëri.info.

“Natë e frikshme dhe e errët” nga by Michael Connelly. Është libër me detektivë dhe vrasës serialë.

“Lartësi” nga Stephen King. Trajton tragjedinë dhe paragjykimin Brenda një komuniteti të izoluar.

“Kalkulimi” nga John Grishman. Flet për vrasjen e një prifti gjatë Luftës së Dytë Botërore.

“Çdo frymë” nga Nicholas Sparks. Është një tjetër histori dashuria.

“Prefecia e Arkanganit” nga Nalini Singh. Është një libër me disa seri që flet për profeci të vjetra

/Zëri/