A jeni aq të zgjuar sa që ta dalloni çka nuk shkon me këtë foto?

A jeni aq të zgjuar sa që ta dalloni çka nuk shkon me këtë foto?

Kuriozitete nëntor 08, 2018 - 17:36
Lexo Detajet

Sfidat dhe puzzles kanë qenë pjesë e jetës sime që kur isha fëmijë dhe nuk mund ta imagjinoj jetën pa to. Gjithashtu, është një formë e shkëlqyer e relaksimit dhe argëtimit, e cila është gjithashtu e mirë për trurin.

Në ditët e sotme, fëmijët preferojnë të ulen me telefonat e tyre gjatë gjithë ditës, duke u qëndruar parak ekraneve me orë të tëra, transmeton lajmi.net.

Në një shoqëri ku teknologjia kujdeset për gjithçka për ne, është e dobishme që truri të jetë aktiv me lloje të ndryshme të sfidave mendore! Unë gjithmonë ndihem pak më i qartë në mendjen time pasi kam përfunduar një lloj testi apo detyre.

Sfida e sotme

Kam gjetur këtë mister foto sot. Sipas tyre, vetëm 20 përqind, ose 1 në 5, mund të mendojnë menjëherë përgjigjen e saktë. Me fjalë të tjera, mund të jetë mjaft e vështirë, por nëse e lini trurin tuaj të punojë, unë vë bast që ju të gjeni përgjigjen!

Ju duhet të shikoni në imazhin dhe të përpiqeni të kuptoni se çfarë është e gabuar. Diçka është jashtë vendit. Pyetja është; çfarë?

Në foton më poshtë ju do të shihni një ari polar në këmbë në një ajsberg në det së bashku me disa penguinë. Çfarë është e gabuar me imazhin?

Siç ilustron fotografia, arinjtë polarë jetojnë në Polin e Veriut, ndërsa penguinët jetojnë në Polin e Jugut. Pra, kjo situatë nuk do të ndodhte kurrë – duke qëndruar në të njëjtën akullnajë!