Vajza parkon makinën ku dëshiron, merimanga nuk ka çfarë t’i bëjë!

Vajza parkon makinën ku dëshiron, merimanga nuk ka çfarë t’i bëjë!

Kuriozitete tetor 09, 2018 - 15:44

Ajo përdori një truk shumë të mençur, për të shmangur marrjen e veturës nga merimanga.

Kjo vajzë ka parkuar makinën aty ku ka dashur, duke përdorur një truk.

Mençuria e saj, ka bërë që marimanga nuk mund t’i bëjë asgjë. Shikojeni videon dhe kuptojeni pse…

Kjo është videoja:

">http://