Lëvizje të jashtëzakonshme nga 'Bruce Lee' i ri, a mund të jetë prej më të suksesshmëve në botë?

Lëvizje të jashtëzakonshme nga 'Bruce Lee' i ri, a mund të jetë prej më të suksesshmëve në botë?

Kuriozitete tetor 08, 2018 - 17:31

Khabib Nurmagomedov është ndeshur para dy ditësh me irlandezin Connor McGregor të cilin e ka mposhtur pa mëshirë.

Tani, Khabib po konsiderohet si një nga luftëtarët më të rrezikshëm në botë, mirëpo ka edhe të tjerë të cilët i njohim pak mirëpo janë jashtëzakonisht të rrezikshëm, transmeton lajmi.net

DK Yoo, konsiderohet si Bruce Lee i ri, dhe është një nga luftëtarët më të rrezikshëm në botë tani për tani.

Çfarë mendoni a do të mund të triumfonte Khabib përballë tij?

">http://