Po e bënte 'Kiki Challenge', por është e jashtëzakonshme ajo që i ndodh më pas

Po e bënte 'Kiki Challenge', por është e jashtëzakonshme ajo që i ndodh më pas

Kuriozitete tetor 08, 2018 - 11:57

Ky është momenti tronditës kur një kalimtar e godet dhe e shtrin për toke një djalë, i cili po bënte sfidën e njohur tashmë në rrjete sociale “Kiki”.

Kalimtari, që mban një kapelë në kokë, duket se i shkon shumë nerva kjo sfidë, sa që reagon ashpër ndaj sfidës së rrezikshme.

Kalimtari bërtet, në gjuhën angleze, duke thënë ‘Jo! Jo! Jo!’ në drejtim të djalit që po mbante kamerën, pasi e goditi djaloshin që tentoi të bënte vallëzimin e reperit të njohur Drake.

Ky është momenti kur burri e parandalon djaloshin ta bëjë vallëzimin Kiki:

">http://