Video që do t’ua thyej zemrat

Video që do t’ua thyej zemrat

Kuriozitete shtator 19, 2018 - 18:28
Vështirë se do i mbani lotët

Fëmijët janë gjëja e vetme për të cilët çdo prind do të sakrifikonte çdo gjë, madje edhe jetën, përcjell “Zeri.info”.

Një video e publikuar në rrjetet sociale po bën gjiron e botës.

Një vajzë kishte lindur e verbër dhe momenti kur ajo fillon të shoh për herë të parë do t’ua thyej zemrat, përcjell “Zeri.info”.

Shikojeni reagimin e vogëlushes kur sheh për herë të parë nënën e saj. /ZËRI/