Do qeshni me këto foto që tregojnë meshkujt duke i “ngulur sytë femrave”

Do qeshni me këto foto që tregojnë meshkujt duke i “ngulur sytë femrave”

Kuriozitete gusht 19, 2018 - 17:02

Meshkuj nga e gjithë bota janë kapur duke i ngulur sytë femrave tërheqëse në publik.

Të pa shqetësuar se çfarë mendojnë të tjerët, këta burra nuk ia heqin sytë bukurosheve që kanë pranë.

Këto foto të shkrepura në vende të ndryshme por në çastin e duhur, tregojnë se si meshkujt në mënyrë të pafajshme dhe të shkujdesur ngulin sytë pikërisht te gjoksi i femrës.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image