Vajza e cila vendosi që fotot e diplomimit t'i bëjë me krokodil

Vajza e cila vendosi që fotot e diplomimit t'i bëjë me krokodil

Kuriozitete gusht 07, 2018 - 14:32
Lexo për më shumë detaje

Një studente pasi diplomoi vendosi të bëjë fotot e saj me krokodilë, përcjell”Zeri.info”

Makenzie Noland është një studente e universitetin Texasit  e cila merret me kafshë të egra dhe i'u është bashkuar shoqatës për mbrojten e tyre, vazhdon më tutje “Zeri.info”

Është çuditërisht e rrallë për një krokodilë që të mos vrasë një person kur i afrohet, ka thënë pronari i shoqatës përcjell”Zeri.info”.

I moshuari i cili është favorizues i krokodilëve ka thënë se është  çuditur se pse nuk ka shafqur asnjë shenjë për t’a gëlltitur atë.

Makenzie  thotë se ai i përgjigjet emrit të tij dhe reagon ndaj sinjaleve të saj të dorës kur ajo rregullisht hyn në pellgun e tij për ta ushqyer atë/ZERI/.

Image