Artikull special për ata që parapelqejnë eksplorimet

Artikull special për ata që parapelqejnë eksplorimet

Kuriozitete gusht 07, 2018 - 11:24
Lexo për më shumë detaje

Nje faqe e dedikuar për eksplorime dhe udhëtime avantureske ka përgatitur një artikull se cilat vende duhet t’i vizitoni nese gjendeni në Shqipëri, përcjell”Zeri.info”

Duke ditur se Shqipëria është një vend më  turizëm mjaftë të zhvilluar, të huajt kanë vendosur që t’i vizitojnë edhe ato vende të paprekura duke renditur 7 vendet që ju bën të ndjeni një aventurë të vërtetë, vazhdon më tutje”Zeri.info”

Kemi kaluar një muaj të tërë në Shqipëri për të vizituar vendin si dhe për të ndihmuar sipërmarrësit e rinj. Gjetëm një vend të bukur dhe të larmishëm me një të kaluar të ndritur. Për 40 vjet, Shqipëria u konsiderua Koreja e Veriut e Evropës me një diktaturë izoluese, shkruan heywedidthat.com  

Sot, është një vend që ka shumë për të ofruar për ata që kërkojnë anën e fshehur, të panjohur dhe të egër të Tokës. Ja 7  vende që duhet të vizitoni që të kaloni një aventurë verore të pa harrushme në Shqipëri/ZERI/.

1.Vozitni me makinë bregun jugor

Image

2.Rafting në kanionet e Osumit.

Image

 

3.Burimet e nxehta të Banjës në Përmet

Image

 

4.Eksploro “fjordet” shqiptare në veri.

Image

 

5.Ngjisni Kepin e Rodonit deri në kështjellën e perëndimit.

Image

 

6.Numëroni bunkerët ndërkohë që udhëtoni në rrugët e vendit.

Image

 

7.Zgjidhni rrugën e paasfaltuar.

Image