Gjarpri Python tenton të hyjë në mënyrë masive në një shtëpi

Gjarpri Python tenton të hyjë në mënyrë masive në një shtëpi

Kuriozitete gusht 07, 2018 - 10:42
Lexo për më shumë detaje

Pronari i shtëpisë ka ndarë disa foto se si gjarpri tenton të hyjë në brendësitë e shtëpisë, përcjell”Zeri.info”

Robbie Knills ishte jashtë ku papritmas ka vërejtur se një Python, ku tha se ai ishte për gjashtë muaj ne çatinë e tij, vazhdon më tutje “Zeri.info”

“Unë nuk e shqetësoj atë, dhe as ai nuk sjell shqetësim për mua” ka thënë Robbie.

Poashtu ai tha se ishte i shokuar se si mund të ngjitej aq shpejt në shtëpi, duke thënë, se nese gruaja e tij do të përballej me të do të pësonte ndonjë afekt/ZERI

Image
Image
Image
Image