Fletët e marijuanës në formë ushqimi

Fletët e marijuanës në formë ushqimi

Kuriozitete gusht 02, 2018 - 12:24
Lexo për më shumë detaje

Në një restorant në Los Angeles "Shibumi" janë duke u përdorur gjethet e marijuanës   në formë ushqimi, përcjell”Zeri.info”

 

“Disa kanë qenë shumë të mahnitur me shije tyre pas fërgimit, mirëpo sekreti që fshihet është që ato nuk të bëjnë në një gjendje emocionale të disponushme sepse nuk kanë atë efekt gjatë përdorimit në restorant, është e gjitha e natyrshme pasi rrin 5 javë , ku efekti për t’iu ndikuar nuk është më” ka thënë pronari i resturantit David Schlosser, vazhdon më tuje “Zeri.info”

Fleta e marijuanës fërgohet pasi që të lyhet në një lloj brumi japonez, gjë që mysafirët e restorantit janë shumë të kënaqur me shërbim dhe ushqimin që ka atë përberje, pasi ato fletët e marijuanës janë duke u përdorur  edhe për zbukurim të ushqimit/ZERI/.