Kështu i përgatitë Kina zjarrfikësit! Për 1 minutë mbërrijnë në katin e 15

Kështu i përgatitë Kina zjarrfikësit! Për 1 minutë mbërrijnë në katin e 15

Kuriozitete korrik 05, 2018 - 19:04
Lexo detajet

Një video e publikuar në rrjetet sociale është duke bërë bujë të madhe.

Kjo video është bërë në Kinë teksa shihen zjarrfikësit duke bërë ushtrime, se si duhet të reagojnë në raste emergjente.

Në videon që do te shihni thjeshtë do mbeteni të habitur dhe pa fjalë nga përgatitja profesionale e zjarrfikësve kinez.