Foto e këtyre vajzave është bërë hit në internet, a mund ta gjeni pse?

Foto e këtyre vajzave është bërë hit në internet, a mund ta gjeni pse?

Kuriozitete qershor 03, 2018 - 21:45
A mund ta gjeni pse?

Një foto që po qarkullon në internete këtyre vajzave ka habitur shumë persona që e kanë parë.

Gratë e palëvizshme janë një element kryesor i zhanrit viral të iluzionit optik. Kjo foto që u bë e famshme në Reddit tregoi gjashtë vajza të ulura në një shtrat.

Por – përsëri – një palë këmbë mungonin. Personi që ulet në mes të shtratit duket se nuk ka asnjë këmbë.

Nëse shikoni më afër, do të shihni se çfarë po ndodh vërtetë.

Image

Gruaja në mes të shtratit, në fakt, ka këmbë. Ajo fsheh këmbët e saj në të majtë dhe kokën e saj në të djathtë. Pra, është e vështirë të thuhet se ato këmbë në të majtën e shikuesit janë të sajat.

Ajo ka veshur xhinse të zeza.

Nëse shikoni nga afër, mund të shihni se ajo po ashtu ka xhinse të zeza. Një nga këmbët e saj është thjesht krejtësisht prapa këmbëve të gruas tjetër. Ju mund të shihni një pjesë të tjetrës në imazh. Ndihmon nëse përshtatni ndriçimin e fotografisë.

Image