Ky është polici hero, shikojeni se si e shpëtoi vajzën nga goditja e trenit (VIDEO)

Ky është polici hero, shikojeni se si e shpëtoi vajzën nga goditja e trenit (VIDEO)

Kuriozitete maj 13, 2018 - 21:34
Shikojeni se si e shpëtoi vajzën nga goditja e trenit

Nëpër media është transmetuar një video ku shihet një vajzë e vogël teksa vrapon së bashku me prindërit e saj për të zërë trenin.

Teksa prindërit e saj hipin në trenin i cili ishte nisur, e vogla mbetet prapa dhe për pak sa treni nuk e shkel atë.

Mirëpo, është një ushtar i cili qëllon aty dhe vrapo e e shpëton të voglën.

Sahin Pol  nga Forcat e Maharashtra në Mumbabi, Indi, reagon me shpejtësi kur e sheh vajzën 5-vjeçare, e cila për pak sa s’bie në platformën e trenit.