Polici hero, i shpëton jetën foshnjës 3 muajshe

Polici hero, i shpëton jetën foshnjës 3 muajshe

Kuriozitete maj 11, 2018 - 22:08

Një efektiv policie, i cili sapo kishte lënë turnin ka vënë re një makinë që kishte ndezur sinjalet e makinës dhe dukej në ankth.

Pas këtij momenti ajo ka hapur krahun dhe ka zbritur me fëmijën që nuk mbushje me frymë me vështirësi

Efektivi Nix ia mori nga dori dhe filloi të bënte frymëmarrje artificiale foshnjës 3 muajshe.

Kur vuri re se foshnja s’po kishte shenja përmirësimi, ai e mori me makinën e tij dhe e çoi me urgjencë në spital, ku iu nënshtrua ndërhyrjes së nevojshme që i shpëtoi jetën.

Sipas familjarëve, nëse nuk do të kishte qenë për efektivin Nix ata nuk do të kishin arritur kurrë në kohë në spital për t’i shpëtuar jetën vogëlushit.