Ky është kosovari që e mbanë Rexhep Selimin si tatuazh pa e njohur kurrë në jetë

Ky është kosovari që e mbanë Rexhep Selimin si tatuazh pa e njohur kurrë në jetë

Kuriozitete maj 09, 2018 - 11:31
Kjo është arsyeja!

Është Fadil Gashi, 31 vjeç nga Mramori i Prishtinës, që ka zgjedhur ta mbajë në krahë si tatuazh portretin e gjeneralit të UÇK-së, Rexhep Selimi.

LEXO EDHE: Ecte 18 km për të shkuar në punë, ja çfarë bëjnë kolegët e tij kur e zbulojnë

Ai thotë se është krenar me gjeneralin e UÇK-së, dhe kjo ka qenë arsyeja pse ka vendosur ta stampoj në kraharorin e tij.

Image