Nuk ia dha rrogën, ja çka i bën shqiptari shefit të tij në Zvicër!

Nuk ia dha rrogën, ja çka i bën shqiptari shefit të tij në Zvicër!

Kuriozitete maj 09, 2018 - 10:15
Lexo detajet

Keni menduar ndonjëherë të hakmerreni ndaj shefit tuaj i cili për muaj me radhë nuk ju ka paguar, dhe në çfarë mënyre do të hakmerreshit?!

Shikoni se çfarë i ka bërë një emigrant shqiptar në Zvicër shefit të tij.

Punëtori shqiptar në Zvicër e ka shtypur makinën e shefit të tij pasi ai nuk ia paguante rregullisht pagën mujore.

Ky lajm ka pasur shumë popullaritet në të gjitha faqet zvicerane të internetit.

Mediat atje kanë raportuar se kështu ndodh kur pronari nuk i paguan me rregull punëtorët e tyre dhe i bën presion punëtorëve gjatë orarit të punës.

Ndryshe, ende nuk është bërë i ditur identiteti i emigrantit shqiptar.

Përmes videos mund të shihni se si shtypet kjo makinë, mercedes benz.

Për më shumë shikoni videon.