A e dini çfarë ndodh nëse e shkruani këtë numër në Google

A e dini çfarë ndodh nëse e shkruani këtë numër në Google

Kuriozitete prill 21, 2018 - 19:35
Lexo detajet

Google është motori i kërkimit më i shpejtë dhe më i përdorur në botë.

Teknologjia prapa këtij motori mundëson që brenda pak sekondave të shfaqen miliona të dhëna me një kërkim të thjeshtë.

Ajo çfarë po i habit kohët e fundit njerëzit e internetit, është misteri prapa një numri – saktësisht 241543903.

241543903 (ose kokat në frigorifer) është një fjalë kyçe me numra, e lidhur me fotografi qesharake që shfaq njerëzit me kokat e tyre në frigorifer.