Twitter, jashtë funksionit

Twitter, jashtë funksionit

Kuriozitete prill 20, 2018 - 20:20

Twitter është jashtë funksionit për përdoruesit në mbarë botën.

Përdorues nga Europa, Azia dhe SHBA’të kanë raportuar probleme.

Përdoruesit e kanë të pamundur të shohin publikimet e reja në faqe.

Në vend të kësaj, shfaqen publikimet e vjetra.