Një truk tjetër se si të hapim një shishe verë!

Një truk tjetër se si të hapim një shishe verë!

Kuriozitete prill 13, 2018 - 14:53
Lexo detajet

Pas një dite të gjatë dhe të lodhshme pune, zakonisht preferojmë të relaksoheni me një gotë verë, transmeton “Zëri.info”.

Pavarësisht se ku ndodheni dhe u mungon çelësi i duhur për hapjen e verës apo shampanjës, ju duhet ta mësoni këtë truk të cilin mund ta bëni kudo dhe ta hapni shihen e qelqit të verës.

Në një video të cilën një grup i të rinjve e ka plasur përmes rrjeteve sociale shishet se sa i lehtë është ky truk.

Siç edhe mund ta shihni përmes videos së mëposhtme, nevojiten disa shkrepëse të cilat duhet t’i mbani rreth kupës së verës.

Pas disa sekondave mund ta shihni se si shishja e verës do të hapet lehtësisht. /Zëri/