Testi i thjeshtë psikologjik që për 10 sekonda tregon shumë për gjendjen tuaj mendore

Testi i thjeshtë psikologjik që për 10 sekonda tregon shumë për gjendjen tuaj mendore

Kuriozitete prill 11, 2018 - 13:36

Për vlerësim të personalitetit, psikologët shpeshherë përdorim teste projektive të cilat përfshijnë fotografi të ndryshme dhe që përmes tyre mund të kuptojnë shumë për personalitetin e subjektit.

Një test të tillë e keni edhe më poshtë – test i cili për 10 sekonda jua tregon gjendjen tuaj mendore, transmeton Telegrafi.

Shikojeni këtë fotografi për 10 sekonda dhe tregoni cila është gjëja e parë që po e shihni

Image

E përfunduat? Tani shikoni interpretimet

 

Image

1) Nëse keni parë një shpellë:

Image

Është shumë vështirë të dilni nga balancimi. Jeni person i qetë i cili përpiqet ta sheh vetëm anën e mirë të gjërave. Për shkak të forcës së brendshme dhe optimizmit, gjërat negative nuk ju bëjnë presion.

2) Nëse keni parë UFO:

Image

Duket se gjithmonë jenë afër për të ‘eksploduar’. Edhe nivelet më të vogla të stresit mund të shpijnë në probleme shëndetësore si pagjumësia apo ankthet e shpeshta.

Mos i mbani të shtypura gjithmonë emocionet dhe mos i lejoni gjërat e vogla t’ju bezdisin.

  • 3) Nëse keni parë fytyrën e një alieni:Image

Keni tendenca të krijoni probleme nga gjërat më të vogla. Duhet ta mblidhni veten mirë dhe të mos shpenzoni energji në brenga të panevojshme.

Për ta luftuar më lehtë stresin, provoni edhe teknikat e ndryshme të frymëmarrjes. /Telegrafi/