Shoferi ndalon veturën në autostradë, shkakton aksident dhe ikën

Shoferi ndalon veturën në autostradë, shkakton aksident dhe ikën

Kuriozitete prill 10, 2018 - 12:44
Një papërgjegjësi e tillë meriton dënim të madh...