Zvicra me 7 ministra, ndërsa Kosova me 23

Zvicra me 7 ministra, ndërsa Kosova me 23

Kuriozitete prill 06, 2018 - 14:15
Krahasimi që po bën bujë!

Numri i madh i ministrave e vendos Kosovën një hap përpara Zvicrës.

Qeveria e njëra prej shteteve më të fuqishme në botë siç është Zvicra ka 7 Ministri, ndërsa Kosova 23.

Një fotografi që po qarkullon nëpër rrjetet sociale po bën një krahasim të tillë.

Në krahasim është përmendur dallimi në buxhet që ekziston mes dy vendeve.Image

Hapi i vetëm që Kosova është më përapara Zvicrës është numri i madh i Ministrave.

Qeveria Haradinaj është kujdesur që së fundmi të shtojë një Ministri të re, bëhet fjalë për atë të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë.

Kosova ka trefish më shumë ministra se sa Zvicra.