Do të mahniteni nga shpejtësia e këtij djaloshi

Do të mahniteni nga shpejtësia e këtij djaloshi

Kuriozitete janar 15, 2018 - 17:07

Ditët e sotme fëmijët janë të dhënë shumë pas lojrave të telefonit, por ky fëmijë ua kalon të gjithëve teksa luan lojën e tij të preferuar. Së fundi po qarkullon një video në të cilin shihet ai teksa luan lojën e rankuar si loja më e mirë e vitit 2015 “Piano Tiles”.

Shpjetësia me të cilën ai lëviz gishtat e tij të vogël është e mahnitshme.

Shikojeni videon më poshtë dhe binduni vet: