Gjilanasit rregullojnë bredhin më kreativ që keni parë ndonjëherë

Gjilanasit rregullojnë bredhin më kreativ që keni parë ndonjëherë

Kuriozitete dhjetor 10, 2017 - 23:33

Festat e fundvitit po ofrojnë. E sigurisht që madhështia dhe bukuria e këtyre festave janë edhe dekorimet e shumta e pisha e Vitit të Ri

Derisa të gjithë pishat i blejmë në dyqane të ndryshme, gjilanasit kësaj radhe kanë vendosur të bëjnë një të tillë vet. Ata kanë ndërtuar përmes librave një pishë fantastike, duke ia përshtatur edhe vendit që e kanë vendosur, Bibliotekës së qytetet.

 

Image