Zbulohet se sa jeton më së gjati një qenie njerëzore

Zbulohet se sa jeton më së gjati një qenie njerëzore

Kuriozitete shtator 08, 2017 - 19:02

Çka të thuhet për jetëgjatësinë?

27? Kush mendoni se jeni, një yll roku?

52? Ende i ri për shumicën.

89? Ende mund të llogariteni si aktiv.

Çka për moshën 115? Po kjo është e mundur.

Sipas një studimi të kryer në Holandë është gjetur se maksimumi i jetëgjatësisë për një grua është 115.7 vjet, shkruan Independent, transmeton Klan Kosova.

Në anën tjetër burrat ka dalë se jetojnë më pak. Sipas hulumtimit një burrë jeton 114.1 vjet.

Në këtë studim që është kryer në 30 vite dhe ka pasur si mostër 75 mijë njerëz për këtë periudhë kohore.